Uusimmat kuvat

Vierailijoita

free counters

Laskuri lisätty 9.4.2011

Uuden koirankopin rakennusprojekti (Alk. 1.12.2015)

TÄSTÄ SE SITTEN LÄHTEE TOTEUTUMAAN KENNEL BEOLINEN KOIRANKOPPI..
RAKENNUSVALVONTA EI ANTANUT LÄHEMMÄS RAKENTAA.
TARKOITTAA SITTEN 6 METRIN VÄLIMATKAA PÄÄTALOSTA KOPILLE
MITTAKEPIT ON VIRITELTY  (AINAKIN LUMEEKSI..)
KOIRANKOPPIIN ON TARKOITUS SAADA MAJOITETTUA JOPA MUUTAMIA

PIENIÄ KOIRIA JOTEN  ULKOMITTOJA JOUTUU HIUKAN LAAJENTAMAAN 

NORMAALIKOKOISEEN KOPPIIN VERRATTUNA..

VALMISTUSAIKA ( SE LOPULLINEN ! ? ) OLISI TARKOITUS  OLLA 01-04 / 2016.


MAAN VAIHTO ALKOI.. TÄSSÄ VAIHEESSA ALUE NÄYTTÄÄ TOKI HIUKAN 
SUURELTA MUTTA TODENNÄKÖISESTI KUVASSA ON MYÖS ULKOTARHA JNE..?

4.12-15 MUOTTITELINEET KENNELPOIKA KYHÄILI KÄTEVÄSTI KUIN AMMAMIES..Kuvateksti

4.12-15 JA EIKUN KURAA RÄNNIIN.. KERRANKIN OLI KENNELPOJALLA KUNNON LETKU KÄSISSÄÄN KUN ROISKI KURAA PÄÄOSIN RÄNNIIN (VALUMUOTTIIN) TOKI HIUKKA HOUSUILLE YMS YMPÄRISTÖÖN..Kuvateksti

11.12.2015 KOPIN PERUSTUKSET OLIS NIINKU VALMIIT.SEURAAVAKSI SAA TEHDAS TUODA SEINÄELEMENTIT+KATTOTUOLIT.HITTO.. TULEEKOHAN TÄSTÄ RIITTÄVÄN KOKOINEN SITTENKÄÄN?!?

17.12.2015. JA NIIN KURVASI PIHAAN IKEAN PAKETTILÄHETTI TUOMAAN NOUTOPAKETISSA OLEVAN KOPIN. JA EIKUN ILOISIN MIELIN KUUSIOKOLOAVAIN KÄTEEN JA KASAAMAAN :)

17.12 JAA.A TÄHÄN KOPPIIN KUULUIKIN KOKOAMINEN PAKETTIIN! JOKU KYSELIKIN ALKUVAIHEESSA ETTÄ TULEEKO KOPIN KATTO AVATTAVAKSI? ON KUULEMA PALJON HELPOMPI SIIVOTA JA HUOLTAA..NO, EN TIEDÄ KUN LUUKKUJA (10X21) KOPPIIN TULEE KUITENKIN 3 KPL..?! LUULEN ETTÄ MINÄKIN KÄYTÄN SAMOJA LUUKKUJA SITTEN..

25.12.2015 KATTOTUOLIEN JÄLKEEN HAMINAN POJAT PELTIKATON ASENNUKSESSA. JA KUN TUO LUOJA ON SUONUT ASENNUSKELITKIN NIINKUS TILATTIIN . SUHTEET SIIS KUNNOSSA ;)

9.3.2016 ISÄNNÄN OMA "TYÖHUONE" ON LATTIAA MYOTEN NYT PINNOITETTU.PIUHATKIN ON VERELTY,KUNHAN SÄHKÄRI KÄY KYTKEMÄSSÄ MÖKIN VALTAKUNNALLISEEN VIELÄ.TÄLLEPUOLENHAN EI TULE KUIN YLÄ- JA ALAKAAPPEJA , MIKRO, NAHKASOHVA , TV , JÄÄKAAPPI YMS. NIIN EIKÖHÄN SITÄ JOTENKIN SAADA AIKA KULUMAAN MUUTAMAN PODENGON JA JAPSIN KANSSA. OVET OVAT TÄMÄN OSAN MOLEMMISSA PÄISSÄ JOS SATTUU TULOO VAIKKA KIIRUS..

Raahaa kuva tähän

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Kuvateksti

Raahaa kuva tähän

Kuvateksti